REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

22 06.2018.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava hrvatske nacionalne manjine za 2018. godinu


Temeljem provedenog Javnog natječaja za prijavu programa i projekata udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu, objavljenog na službenoj mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, 15. ožujka 2018. godine, i prijedloga Povjerenstva Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za dodjelu financijske potpore Hrvatima izvan Republike Hrvatske, donijeta je Odluka o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine za 2018. godinu.

Program potpore hrvatskoj nacionalnoj manjini u 12 europskih država, koji se provodi putem navedenog Javnog natječaja, ima za cilj jačanje položaja hrvatskih manjinskih zajednica u političkom i društvenom životu država u kojima žive te pridonosi čuvanju hrvatske kulture, baštine i jezika, kao i jačanju hrvatskog zajedništva, a provodi se u suradnji s nadležnim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske.
Odluka o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima udruga, ustanova i organizacija hrvatske nacionalne manjine za 2018. godinu nalazi se u privitku.

Odluka

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati