REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

21 09.2017.

Održan sastanak s izaslanstvom Državnog ureda za migracije iz Republike Azerbejdžan


-

U četvrtak 21. rujna 2017. godine, u Središnjem državnom urede za Hrvate izvan Republike Hrvatske održan je sastanak s izaslanstvom Državnog ureda za migracije iz Republike Azerbajdžan predvođeno
g. Firudin Nabiyev, ravnateljem Ureda te predstavnicom Međunarodne organizacije za migracije (IOM) Nerminom Komaric, projektnom koordinatoricom Nacionalne kontaktne točke europske migracijske mreže u Hrvatskoj

Ivana Perkušić, zamjenica državnog tajnika Ureda i Marija Matek, voditeljica Ureda dobrodošlice upoznale su kolege iz Azerbejdžana s radom i aktivnostima Ureda s posebnim naglaskom na aktivnostima u pogledu integracije Hrvata povratnika u Republiku Hrvatsku.

Organizacija posjeta izaslanstva Azarbajdžan podržana je od strane Nacionalne kontaktne točke Europske migracijske mreže (EMN), koja je uspostavljena unutar Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Predstavnici Središnjeg državnog ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske su članovi nacionalne migracijske mreže te aktivno surađuju s Međunarodnom organizacijom za migracije u Hrvatskoj. Sukladno tomu, Središnji ured se odazvao zahtjevu IOM-a za održavanje sastanka sa delegacijom Azerbejdžana.

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati