REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

17 02.2017.

Državni tajnik Milas primio izaslanstvo općine Čapljina


-

U petak 17.veljače 2017., Zvonko Milas, državni tajnik primio je izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom općine dr. Smiljanom Vidićem.

Načelnik Vidić upoznao je državnog tajnika Milasa s aktualnim stanjem, te problemima i izazovima s kojima se općina i njeni žitelji nose. Poseban akcent je stavljen na infrastrukturni razvoj novih naselja u općini Čapljina.

Državni tajnik Milas pohvalio je napore koje Čapljina ulaže u razvoj gospodarstva, infrastrukture te svih drugih sadržaja koje život u tom kraju čine privlačnim „Stvaranjem takvih preduvjeta te otvaranje radnih mjesta ključ je održivog ostanka i opstanka Hrvata u BiH.“ – rekao je državni tajnik Milas i dodao kako je unapređenje položaja hrvatskoga naroda u BiH među prioritetima hrvatske vlade te dodao da će Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u svim svojim budućim aktivnostima, posebnu pozornost posvetiti upravo programima i projektima koji za cilj imaju osiguravanje održivog ostanka i opstanka Hrvata u Bosni i Hercegovini.
„Ključ uspjeha je imati kvalitetne infrastrukturne i razvojne projekte, a općina Čapljina u tome prednjači“ – istaknuo je Milas.

Uz načelnika Vidića sastanku su nazočili Dalibor Milinković – savjetnik načelnika i Tamara Glavinić – Jedinica za lokalni europski razvoj i europske integracije.

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati