REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

01 09.2013.

Poziv za nastup na 3. Hrvatskim svjetskim igrama (HSI)


3. Hrvatske svjetske igre, Zagreb 21.do 26. srpnja 2014

-
Pozivaju se Hrvati iz svih krajeva svijeta da se prijave za natjecanje na HSI u slijedećim ljetnim sportskim disciplinama, održavane i/ili moguće buduće: nogomet, odbojka, plivanje, stolni tenis, košarka, mali nogomet, odbojka na pijesku, rukomet, tenis, atletika, boćanje, judo, taekwondo, karate, ragbi, atletika itd. Točan broj disciplina odredit će se prema broju prijava. Pored sudionika izvan Domovine, na Igrama sudjeluju i sudionici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sudionici ne trebaju biti članovi ni jedne kulturne, sportske ili druge udruge. Nastup na igrama je u svojstvu nacionalnih timova iz raznih krajeva svijeta uključujući i Hrvatsku. Prijave za nastup ostvaruju se preko nacionalnih organizacijskih odbora, koji su uspostavljeni u svim zemljama sudionicama. Na igrama mogu nastupiti i veterani, to jest osobe starije od 35. godina u svim gore navedenim disciplinama.

3. Hrvatske svjetske igre održavaju se od 22. do 26. srpnja 2014. godine u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvo predsjednika RH dr. Ive Josipovića i uz potporu Državnog ureda
za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Organizator Hrvatskih svjetskih igara je Hrvatski svjetski kongres, a potporu projektu dali su i Grad Zagreb, Hrvatska Matica iseljenika, Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatski nogometni savez.

Detaljnije informacije o programu i pravilima Igara možete naći na mrežnoj stranici: www.igre-zagreb2014.com

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati